Rezultatul unui joc de noroc este imposibil de anticipat. Mai mult, multe dintre strategiile sugerate pentru a câștiga nu sunt altceva decât legende urbane. Atunci când aceste elemente sunt considerate împreună, poate părea că nu există o abordare viabilă pentru slot machine. Din fericire, acest lucru este doar parțial corect.

Nu există un „hit” pe un slot machine. Cazinourile și dezvoltatorii de jocuri au investit o cantitate semnificativă de efort și bani pentru a se asigura că aceste jocuri nu pot fi câștigate în mod constant. Cu toate acestea, există lucruri pe care le puteți lua pentru a vă crește șansele de a câștiga.

Dacă preferați pragmatismul vieții reale în locul viselor, memorați următoarele tehnici de ieșire și folosiți-le de fiecare dată când pășiți într-un cazinou sau vă conectați la o facilitate virtuală. În timp ce raportul dvs. de profit / pierdere s-ar putea să nu se îmbunătățească imediat, veți fi, fără îndoială, într-o poziție mai bună în timp.

Fii atent la ratele de recuperare ridicate publicitate.

Unele cazinouri pot face publicitate sloturilor cu un procent de recuperare stabilit, cum ar fi 98 la sută sau 97,5 la sută, pentru a atrage clienți. Deoarece cazinoul tocmai a dezvăluit profitul pe termen lung prevăzut, aceasta este întotdeauna o mișcare sensibilă (astfel de informații sunt, de obicei, atent păzite). Cu toate acestea, fiți atenți la metodele înșelătoare, deoarece „rentabilitatea de până la 99%” nu implică „rentabilitatea garantată de 99%”.

Păstrați controlul asupra contului dvs. bancar.

Verificați-vă managementul financiar și calculați câți bani vă puteți permite să pierdeți înainte de a începe să jucați la un cazinou. Nu ar trebui să joci mai întâi dacă nu îți permiți să pierzi vreunul. Setați un număr și nu îl mai redați niciodată dacă aveți o anumită sumă de venituri discreționare. Aceasta poate însemna diferența dintre o sesiune de succes și una în care trebuie să împrumutați bani sau să plătiți târziu.

Urmați întotdeauna instrucțiunile jocului.

Tot mai multe sloturi încorporează caracteristici de calificare, iar aceste mașini oferă frecvent sfaturi de bază despre cum să reușiți în astfel de componente de joc. Este întotdeauna o idee bună să urmați astfel de sfaturi, cu excepția cazului în care ați planificat un joc și nu cunoașteți o tactică specifică.

În schimb, joacă un joc de societate.

În timp ce sloturile sunt distractive, ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai periculoase modalități de a pierde bani într-un cazinou. Se bazează aproape în totalitate pe elementul întâmplării, iar mașina poate continua ani de zile fără a plăti cel mai mare premiu. Jocurile de masă, pe de altă parte, oferă cote și oportunități mai mari de interacțiune cu alți jucători.

Păstrați biletul în siguranță.

Când câștigați jackpotul, aparatul tipărește un bilet pe care îl puteți răscumpăra la fereastra casieriei. Deși este normal să fii bucuros după o victorie uriașă, nu uita să-ți aduni biletul. Dacă o faceți, altcineva vă poate lua biletul și poate ieși din cazinou cu banii dvs.

Obțineți o carte de jucător și folosiți-o bine.

Cazinoul ține evidența numărului de pariuri plasate la locația lor utilizând cărți de jucător. Dacă sunteți un jucător obișnuit, vă puteți aștepta să fiți recompensat pentru protecția dvs. sub formă de pachete, care uneori includ mese gratuite, cazare la hotel sau bilete pentru spectacol. Sancțiunile pot schimba sesiunea altfel pierdută a unui cazinou într-o excursie de joc profitabilă, deoarece nu plătiți pentru aceste produse.

Joacă-te cu role reale.

Jocurile cu role originale devin în curând învechite. Cu toate acestea, dacă întâlnești unul, este o idee bună să-l telefonezi. Deoarece aceste jocuri au aproape întotdeauna un procent de plată mai mare decât omologii lor virtuali, acesta este cazul. Acest lucru se datorează faptului că sloturile video uimitoare durează mai mult pentru a juca, prin urmare, cazinoul trebuie să recupereze timpul pierdut cheltuind mai mulți bani.

Treptat și treptat

Vă puteți satisface nevoile de jocuri de noroc în timp ce vă limitați pierderile jucând într-un ritm de joc modest. Este posibil ca acest lucru să nu aibă un impact semnificativ asupra abordării, dar am văzut că oamenii își pierd întregul cont bancar în cinci minute de ședere. Nu fi unul dintre ei oameni.
Jocurile simple au șanse mai mari de a câștiga.
În timp ce jocurile uriașe cu roți rotative și ecrane TV atrăgătoare sunt populare, acestea nu sunt întotdeauna cele mai profitabile. Acest lucru se datorează faptului că cazinourile știu că aceste jocuri vor atrage întotdeauna oameni, prin urmare le pot elimina prin scăderea ratei de plată. Mașinile de bază, pe de altă parte, au probabilități mai mari de a netezi reprezentarea lor mai directă.

Evitați schimbările radicale în toată țara.

Sigur, să lovești Nevada în statul Megabucks și să devii multimilionar ar fi fantastic. Cu toate acestea, șansele sunt acumulate împotriva dvs. și este posibil să vă îndepărtați cu mult mai puțini bani dacă pescuiți pentru cea mai bună plată. Deoarece 21 de cenți din fiecare dolar pariat este alocat fie jackpotului, fie cazinoului câștigat, acesta este cazul. Acest lucru nu lasă mulți bani jucătorului cu profituri mai mici să fie rambursat.

Denumirile superioare au șanse mai mari de a câștiga.

Un joc cu o valoare nominală mai mare își poate permite să ofere profituri mai mari, deoarece în cele din urmă va câștiga mai mulți bani de la participanți. Rămâneți la jocuri cu o miză minimă mai mare de care să profitați