iferite tipuri de bonusuri sunt disponibile la diferite cazinouri online, ceea ce poate duce la concepții greșite, confuzie și îngrijorări inutile dacă nu știți care sunt acestea. Voi încerca să vă explic diversele stimulente în această secțiune. Înainte de a vă putea retrage câștigurile, toate bonusurile au o condiție de trecere, deci asigurați-vă că înțelegeți ce este și ce jocuri sunt autorizate și care nu. Utilizați calculatorul gratuit pentru bonusuri de cazinou online pentru a afla cât de mult trebuie să pariați.

Ce implică cerințele de joc sau de pariere ale unui cazinou online?

Permiteți-mi să încerc să clarific cerințele de pariere sau de pariere înainte de a intra în diferitele tipuri de bonusuri. Majoritatea argumentelor sau incertitudinii lor apar în acest moment. Exemplu: Înainte de a putea încasa, trebuie să pariați depozitul plus bonusul de 20 de ori. (Aceste cifre variază în funcție de cazinou.) Depuneți 100 USD și primiți un bonus de 100 USD, oferindu-vă un total de 200 USD cu care să jucați. Înainte de a vă putea gândi la creșterea câștigurilor, trebuie să pariați acest 200 $ de cel puțin 20 de ori. Aceasta înseamnă că va trebui să pariați 4.000 USD pentru a câștiga.

Cazinoul poate afirma că trebuie să vă jucați bonusul doar de un anumit număr de ori. Deci, în exemplul de mai sus, începeți cu 200 $, dar 100 $ trebuie jucat de 20 de ori înainte de a putea retrage banii, ceea ce înseamnă că trebuie să plasați pariuri în valoare de cel puțin 2.000 $.

Un alt lucru pe care trebuie să-l țineți cont este ce jocuri sunt permise și care nu. Aproape toate cazinourile nu permit să se joace anumite jocuri în această metodă. Aceasta implică faptul că, chiar dacă ați plasat 10.000 de dolari în pariuri de blackjack, jocul dvs. global va fi în continuare zero și nu veți putea retrage fonduri. Unele cazinouri vă vor permite, de asemenea, să jucați blackjack cu un bonus, dar cu o cerință de transfer mai mare. Acesta este scenariul în care numai jumătate din cerințele de pariere sunt îndeplinite atunci când joci BlackJack.
Totul este matematică, după cum puteți vedea. Dar este necesar dacă doriți să vă creșteți câștigurile la un moment dat.

Nu pot sublinia suficient acest lucru: citiți termenii și condițiile la fiecare cazinou la care vă înscrieți, deoarece toate sunt diferite. Un calculator de bonus de cazinou online, unde puteți juca doar la sume și procente diferite pentru a înțelege mai bine noțiunea de cerințe de pariere, este, de asemenea, un loc fantastic pentru a începe.

Bonus fără depunere

Acesta este cel mai simplu dintre toate avantajele. Trebuie doar să creați un cont de jucător real cu cazinoul care oferă acest bonus pentru a vă primi fondurile. Nu este necesar să faceți un depozit pentru a-l obține. Poate fi depus automat în contul dvs. sau vi se poate cere să valorificați bonusul prin e-mail sau un formular de trimitere pe site-ul lor web. Dar, în esență, este foarte simplu.
Diverse cazinouri pot avea restricții de bonus diferite, deci asigurați-vă că le citiți condițiile și că înțelegeți regulile. Una dintre restricții, de exemplu, ar putea fi suma maximă pe care o puteți ridica cu acest bonus. Este posibil ca unele cazinouri să nu aibă plafon, dar vă vor cere să faceți o depunere la abonament înainte de a vă putea retrage câștigurile.

Bonus pe partea de sus a meciului

Când faceți o depunere la cazinou, veți primi acest bonus. Acestea reprezintă o parte din depozitul dvs. care corespunde depozitului dvs. De exemplu, cazinoul vă va oferi un bonus de 100% până la 200 USD. Aceasta înseamnă că vă vor oferi bani 100% gratuit pentru orice depozit pe care îl faceți până la 200 USD. Sau. Depuneți 100 USD și primiți suplimentar 100 USD în bani bonus, aducând totalul banilor pentru joc la 200 USD; în mod alternativ, depuneți 150 USD și primiți suplimentar 150 USD în bani bonus, aducând totalul banilor pentru joc la 300 USD.
Acest stimulent este acordat de obicei noilor jucători de cazino online care își fac depozitul inițial. Când vine vorba de aceste stimulente, procentul este în mod normal luat în calcul pentru a calcula valoarea banilor dvs.