Ce înseamnă să joci poker online?

Pokerul online este o variantă a jocului clasic de cărți de poker care se joacă pe internet. Există o serie de site-uri de poker online care oferă toate o gamă variată de jocuri de poker și mize (inclusiv jocuri de poker online complet gratuite!).

Ce tehnică folosești când joci poker online?

Când joci poker împotriva altor jucători într-un joc de poker live sau online, regulile sunt aceleași. Există, totuși, câteva excepții notabile.

Pokerul online este adesea mai accesibil, mai rapid și mai puțin periculos (mize mai mici) (puteți găsi un joc oricând, oriunde în lume).

Dezavantajul este că joci frecvent împotriva unor străini și nu poți să-i privești în ochi. Există diverse strategii pentru a identifica dacă cineva blufează sau nu, dar este nevoie să se obișnuiască.

Consultați aceste resurse pentru a afla mai multe despre diferențele fundamentale dintre pokerul live și online:

Între pokerul online și live, există șapte diferențe fundamentale.

Cum să joci poker online pe bani reali

• Ghid pentru începători pentru pokerul online • O introducere în pokerul online

• O figură istorică care a modificat cursul evenimentelor.

Pokerul a fost limitat la spatele cluburilor și cazinourilor pline de fum de ani de zile, dar asta s-a schimbat la începutul anilor 2000, când internetul și un contabil din Tennessee au pus jocul în centrul atenției. Înainte de anul 2000, majoritatea pokerului pe internet se juca în camere de chat și, evident, în scopuri de divertisment. Acest lucru s-a schimbat atunci când tehnologia a permis crearea de site-uri de poker online sofisticate și sigure, care le-au permis jucătorilor să joace împotriva altor jucători, păstrându-și banii în siguranță.

Oamenii au început să ia mai în serios site-urile de poker online după ce un jucător de poker amator pe nume Chris Moneymaker s-a calificat pentru Evenimentul Principal World Series of Poker în 2003 printr-un eveniment online de 40$. Moneymaker a câștigat turneul pentru 2,5 milioane de dolari și a transformat singur jocul. Sute de mii de jucători au început să joace poker online după ce a fost afișat pe ESPN. Pentru a înțelege mai multe despre istoria pokerului online și care site-uri de poker s-au dovedit a fi cele mai bune online, accesați această pagină:

• Informații suplimentare despre poker american

• Urmați WSOP.

Ce face pokerul online atât de atrăgător?

Mulți dintre aceiași factori care fac pokerul live atât de popular se aplică și pokerului online. Este un joc inteligent, captivant și ușor de jucat, cu mult potențial de entuziasm. Jocul, spre deosebire de sloturile sau loterie, recompensează adevărata îndemânare. Este, de asemenea, ceva ce poți face din confortul propriei case, oricând, atâta timp cât vrei, cu orice miză.

Este fezabil să câștigi bani reali când joci jocuri de cazinou online?

Absolut. Unul dintre cele mai convingătoare motive pentru ca consumatorii să joace poker online este șansa de a câștiga bani reali, indiferent de miză!

• De ce ai nevoie pentru a juca poker online • Cum să începi cu pokerul online Ghid pentru începători de poker online

• Nu este greu deloc.

Pokerul online are puține cerințe și ai putea să joci chiar acum pe dispozitivul pe care citești asta. Pokerul online nu necesită multă memorie, așa că dacă ai un laptop sau un computer desktop de la începutul anilor 2000 sau mai târziu, ar trebui să fii bine. Există numeroase aplicații de poker cu bani reali pentru smartphone-uri și tablete disponibile acum, care vă permit să jucați din mers. iPhone-urile, iPad-urile și telefoanele Android sunt toate acceptate.

Multe dintre variantele jocului pot fi jucate și pe un smartphone sau tabletă. Iată unde puteți afla mai multe:

• Fast Fold Poker • Vezi mai multe site-uri de poker online Acestea sunt primele zece aplicații gratuite de poker pentru iPhone și Android.

Pentru a juca poker online, de câți bani am nevoie?

Absolut nu. Pe multe site-uri web, puteți începe să jucați jocuri gratuite cu bani de joc. Majoritatea clienților depun între 50 și 200 USD după ce s-au distrat cu asta, ceea ce este în general suficient pentru a-i ține ocupați pentru o lungă perioadă de timp. Scopul este să jucați jocuri care nu vă epuizează complet contul online. Dacă aveți doar 50 USD pentru a juca online, probabil că ar trebui să vă limitați la turnee de 1 USD până când vă puteți permite mai mult.

Puteți juca pentru doar 0,01 USD/0,02 USD în jocuri cash, ceea ce face ca 50 USD să fie un bankroll substanțial care este greu de pierdut. Există numeroase metode pentru a vă menține bankroll-ul de poker online. Una dintre cele mai importante tehnici pentru a-ți face bankroll-ul pentru poker online la un început puternic este să primești un bonus sănătos de bun venit la poker.