Odată cu apariția tehnologiei, jocurile nu se limitează doar la exterior. Terenul de joc a crescut multe ori. Nici măcar jucătorii nu sunt bine doar jucând poker live; trebuie să încaseze cu fiecare ocazie. Acest lucru i-a ajutat pe cazinouri să-și câștige banii în mai multe moduri, ajungând chiar și în lumea virtuală pentru poker. Practic, aceste cazinouri își câștigă banii în trei moduri diferite, orientate astfel încât să devină nevătămate din punct de vedere științific, ceea ce înseamnă că un jucător care joacă jocul perfect trebuie să piardă și el. În plus, casele de pariuri își câștigă banii prin plasarea unei varietăți de jocuri tentante, cu margini mari ale casei și pariuri laterale care îi aduc pe jucătorii obișnuiți să-și piardă banii. În al treilea rând, își pariază jucătorii pentru a se strecura, ceea ce le oferă un avantaj suplimentar în joc.

Experiența vă poate ajuta să evitați astfel de gafe, dar puține cunoștințe suplimentare vă pot ajuta să evitați jocurile care vă reduc contul. Mai jos sunt 5 jocuri online pe care orice jucător de internet bun ar trebui să le evite:

Sloturi jackpot progresive

Numerele de jackpot gigant fascinează întotdeauna jucătorii cu aceste sloturi jackpot progresive. Dar ceea ce ei nu înțeleg este că raportul de plată atunci când câștigurile jackpotului, care sunt în mii sau mai multe, sunt excluse, este mult mai rău decât pentru omologii non-jackpot. Deci, fii atent, a lovit 5 pentru a câștiga nimic.

Ruleta americană

Există două variante pe roata ruletei, ruleta americană și ruleta europeană. Ruleta europeană este în orice zi mai valoroasă decât omologul său american, deși sunt fundamental similare. În timp ce pariați pe culoare sau pe rezultate impar / pare, ruleta americană are doar zerouri în loc de două, ceea ce vă mărește șansele de a atinge o anumită cifră în timp ce împărțiți marginea casei.

Zgârieturi de card

Cu ajutorul tehnologiei, aceste cărți zero devin din ce în ce mai la modă. Dar trebuie să ne amintim că ar trebui să fie jucate doar de cei care au destui bani de pierdut. Doar 1 din 3 este de fapt câștigătorul acestei cărți jalnice. Are plăți neregulate care necesită câțiva cenți pentru a se adăuga la o sumă imensă în numerar, ceea ce înseamnă că cardul mediu îți va consuma banii înainte de a putea scrie „card de zgârieturi”.

Pariul Blackjack Side

Dacă este jucat corect, acesta este un joc cu o margine relativ scăzută a casei. Singurul mod în care cazinourile își răscumpără banii este profitând de mișcările greșite ale jucătorilor. De asemenea, fac oferte pentru unele pariuri laterale care pot fi tentante. Este recomandabil să evitați pariurile secundare, cum ar fi „doar asul” și „perechea perfectă”, deoarece acestea sunt foarte înclinate spre beneficiile casei de poker și, prin urmare, pot aduce randamente foarte bune în cele rele.

Sloturi multi-monede

Aceste mașini sunt pariuri foarte proaste. Această mașină de slot vă permite să alegeți numărul de monede, sunt permise până la 5, iar plățile pot trage pentru ultimul bănuț. Dacă doriți să câștigați și să reduceți procentul de pierderi, atunci sfatul nostru este să folosiți acest slot cu mai puțin decât numărul maxim de monede. Procentul din titlu include jackpot-ul mai mare pentru moneda finală și, odată ce aceasta este exclusă, plata medie scade pur și simplu.

0 Comments

Leave a Comment