Pot fi oferite diferite tipuri de stimulente, inclusiv bonusuri de bun venit, stimulente fără depunere, bonusuri de rotire gratuite și stimulente speciale. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru fiecare dintre ele, precum și costurile pe care le dau, sunt variate. Consultați ghidul nostru pentru diferitele tipuri de bonusuri de cazino pentru a afla mai multe despre modul în care funcționează.

Bonusuri la depozite

Bonusul de depunere este un beneficiu în numerar care va fi adăugat în contul dvs. după efectuarea primei dvs. depuneri. Bonusurile de depunere sunt uneori combinate cu beneficii ademenitoare suplimentare, cum ar fi bonusurile de rotire și alte cadouri gratuite.

Bonusurile de depunere sunt acordate frecvent în funcție de cantitatea de bani pe care o depuneți pe site-ul dvs.; rareori veți da peste un site web care oferă o sumă fixă ​​de bani drept recompensă. În acest caz, puteți fi eligibil pentru un bonus de depozit de 50%, ceea ce înseamnă că, dacă depuneți 100 EUR, veți primi un bonus suplimentar de 50 EUR.

Aceste bonusuri sunt frecvent supuse unui plafon (majoritatea cazinourilor stabilesc un bonus maxim de 200 €). Înainte de a vă putea retrage veniturile din bonus, trebuie, de asemenea, să depuneți o anumită sumă din propriii dvs. bani pe site.

Bonus fără depunere

Bonusele fără depunere sunt rotiri gratuite sau puțină sumă de bani pe care o puteți câștiga pe orice site de cazinou, fără a fi nevoie să vă angajați financiar pentru afacere. Uneori sunt denumite cele mai provocatoare forme de bonusuri. În timp ce aceste bonusuri sunt gratuite, îndeplinirea cerințelor de plătit este destul de dificilă.
Înainte de a vă putea retrage câștigurile de pe site, trebuie să pariați de cel puțin 30 de ori câștigurile pe alte pariuri.
Rotirile gratuite sunt un avantaj suplimentar.

Bonusele gratuite de rotire au devenit recent recent destul de populare, datorită faptului că cazinoul nu vă oferă o anumită cantitate sau procentaj de bani, ci vă permite să jucați jocuri de slot populare fără restricții.
Va trebui să utilizați o anumită sumă din propriii dvs. bani înainte de a putea retrage banii câștigați din aceste rotiri gratuite, în funcție de cât câștigați.

Unele cazinouri online vă pot oferi rotiri gratuite după ce efectuați prima depunere, necesitând să îndepliniți mai puține cerințe decât în ​​cazul în care rotirile ar fi oferite gratuit. De exemplu, alte site-uri web vă pot oferi 10 sau 20 de rotiri gratuite, dar trebuie să pariați o sumă semnificativă de bani pentru a câștiga.

Bonusuri pentru loialitate

Majoritatea cazinourilor online oferă beneficii de loialitate ca parte a programelor lor de loialitate. Cele mai bune bonusuri de loialitate pot fi găsite în cele mai mari programe VIP de pe internet.
Pentru jucătorii lor pe termen lung, majoritatea cazinourilor organizează turnee speciale. Aceste bonusuri sunt în mod normal cele mai benefice, dar sunt și cele mai dificil de obținut. Înainte de a putea profita de un bonus de loialitate, poate fi necesar să fiți membru al unui cazinou online pentru mai mult de un an sau să pariați o anumită sumă de bani.

Nici aceste avantaje nu se limitează la categorii specifice de recompense. În plus, în funcție de cazinou, acestea pot fi văzute într-o varietate de formate. Am văzut că numeroase cazinouri oferă premii excepționale în concursurile de loialitate, unde jucătorii pot câștiga o călătorie gratuită în întreaga lume sau pot plăti pentru o vacanță într-un hotel de cinci stele.

Unele premii de loialitate nu sunt legate de pariuri sau clienți pe termen lung. După doar câteva luni de joc la un cazinou, este posibil să fiți eligibil pentru un bonus de loialitate. Limitări mai mici de retragere sau bonusuri chiar mai mari în unele jocuri slot sunt câteva dintre recompensele pe care le puteți primi.

Deoarece aceste beneficii sunt legate de ceea ce vrea să ofere fiecare cazinou, trebuie să determinați care cazinou oferă cele mai bune bonusuri de loialitate și care sunt termenii și condițiile pentru fiecare cazinou.