Sloturile video sunt renumite pentru jucătorii din toate părțile lumii. Ele oferă o grafică și sunet excelente, opțiuni bogate de pariere și multe combinații câștigătoare. Există, de asemenea, o varietate de jocuri bonus. Cazinourile online vor continua să lanseze noi sloturi. Companiile de software lucrează pentru a-și îmbunătăți locurile pentru a oferi jucătorilor mai multe opțiuni. I-Slot Rival Gaming, o inovație de cazinou online care folosește „i” pentru a însemna „interactiv”, este un exemplu. Acesta este următorul pas în dezvoltarea sloturilor video online. Oferă jucătorilor de cazinou mai multe funcții și chiar mai multă distracție. Deși nu putem pretinde că acesta este un joc complet nou, sper că jucătorilor le place.

Cazinourile online oferă astăzi două tipuri de iSlot-uri.

Aceste sloturi video obișnuite au abilități tradiționale, cum ar fi bonusuri, simboluri wild și spread. Jocurile bonus sunt cele care disting primul tip de iSlot de locurile familiare. Jocurile bonus din sloturile video sunt jocuri de ghicire. Puteți selecta o casetă la un moment dat și puteți câștiga puncte dacă nu indicați o „căsuță de pierdere”. Spațiile interactive au, de asemenea, un impact asupra cât de mult câștigați. În „Hole in Won”, poți juca golf și poți seta puterea și direcția loviturilor tale. De asemenea, trebuie să marcați cel mai mic număr de lovituri, evitând în același timp particulele. Cu cât ai mai multe zgârieturi, cu atât sunt mai mari șansele de a câștiga. Zburați prin spațiu pentru a lovi asteroizii. Fiecare asteroid pe care îl ratați din cauza încetinirii vă va costa bani. Deși jocul poate să nu fie provocator, este mai distractiv decât să ghiciți pătrate.
Alte tipuri de sloturi spun jucătorilor întreaga poveste. Să folosim Heist Bank ca exemplu. Runda „Plan” este un slot video obișnuit în care trebuie să aduni trei simboluri pentru a implementa mitraliera. Este urmată de o rundă bonus în care aveți două opțiuni: găsiți cheia pentru a intra în bancă sau declanșați alarma. A doua rundă începe cu „At the Bank” sau „Breakout”. Fiecare dintre aceste rotiri va reda slotul video cu simboluri, un tabel de plată și funcții suplimentare care nu sunt disponibile în „urmărire”. Sunteți gata să urmăriți urmărirea? Puteți intra în seif? A treia rundă – „Dynamite” este un alt videoclip slot. Primești câteva rotiri gratuite după ce ajungi la sfârșitul jocului.

Câteva cuvinte despre mine și despre sentimentele mele.

Sloturile interactive sunt un concept fascinant pentru mine. Obțineți emoții plăcute în mai multe runde ale unui singur joc. Așteptați cu nerăbdare următoarea rundă, ceea ce face mai distractiv de jucat. În practică, este, de asemenea, evident că anumite sloturi oferă o gamă de plată decentă. „Jaful de bancă” menționat mai sus este preferința mea. Pariul meu de bonus de cazinou este că joc o perioadă și apoi rezumă. Rezultatele mele sunt întunecate. Jocul ar putea fi mai plin de satisfacții. Jocul este dinamic și oferă câștiguri frecvente, precum și runde bonus. Nici măcar nu trebuie să așteptați ca rolele să se întoarcă. Sloturile interactive sunt disponibile momentan numai la cazinoul online Rival. Cu toate acestea, acest nou concept de sloturi de cazinou se va deschide în curând și în alte cazinouri online.