Strategii de poker online Articolele noastre de strategie de poker includ o gamă largă de teme și probleme, inclusiv sfaturi pentru începători, instrucțiuni pentru turnee și jocuri pe bani, introduceri în portofelele de pariuri online precum Neteller, teorie avansată și ghiduri de referință pentru Texas Hold’em și Granny. Aflați cum să jucați limit poker, turnee sit and go și turnee freeroll cu articolele noastre de strategie de poker.

Nu trebuie să joci poker online pentru a beneficia de articolele noastre de strategie de poker online; majoritatea tehnicilor prezentate aici sunt aplicabile atât la pokerul online, cât și la offline.

Dacă aveți întrebări despre partea strategică a pokerului, forumul de poker CardsChat este locul potrivit. Simțiți-vă liber să le adresați membrilor prietenoși ai forumului orice întrebări pe care le aveți și să obțineți sfaturi de la o varietate de jucători de poker cu experiență, în special în secțiunea de strategie de poker.
Dacă doriți să aflați mai multe despre poker, avem o mulțime de resurse pentru a vă ajuta să începeți.

STRATEGIA DE POKER ESTE ATAT O ARTA, SI O Stiinta.

Pentru a vă ajuta să urcați pe scara pokerului online, am creat o secțiune cuprinzătoare de strategie de poker. Trecem peste tot ce trebuie să știe jucătorii de poker online pentru a deveni maeștri strategi și vă garantăm că veți învăța multe din aceste pagini.

Secțiunile noastre de strategie includ subiecte precum poziția și cum să o folosești în avantajul tău.

Cum să joci diferite stiluri de poker și cum să-ți îmbunătățești rata de câștig jucând jocuri mai blânde
Cum să calculezi cotele de poker din mers, fără a fi nevoie să fii vrăjitor de matematică.

Care sunt cele mai bune mâini de jucat și cum ar trebui să le joci?

Studiați pokerul și urmăriți-vă jocurile pentru a vă maximiza profiturile.
Unii ar putea spune că pokerul este pur și simplu un joc de noroc în care Lady Luck decide cine câștigă și cine pierde. Ele sunt, totuși, inexacte. Pokerul este un joc de noroc la fel de mult ca și un joc de îndemânare. Adevărat, „Aș prefera să fiu norocos decât bine” este o declarație tristă obișnuită făcută de jucătorii de poker după a treia lor bătaie proastă la rând. Cu toate acestea, șansa (sau ghinionul) este o întâmplare trecătoare, iar studiul este singura modalitate de a deveni un învingător pe termen lung în acest joc.

Texas Hold’em este un joc care necesită câteva minute pentru a învăța, dar o viață întreagă pentru a stăpâni. Include o mulțime de strategie și contra-jocuri, punându-ți la încercare abilitățile de matematică, psihologie și înșelăciune. Vestea bună este că trebuie doar să fii mai bun decât adversarii tăi.

ASCULTA CU ATENTIE.

Mai presus de toate, rețineți că strategia de poker este situațională, așa că fiți cu ochii pe ce fac alți jucători la masă. Dacă abia ai început, concentrează-te pe jucătorul din dreapta ta și pe cei doi jucători din stânga ta, deoarece aceștia sunt jucătorii cu care vei interacționa cel mai probabil. Mai ales
Sunt agresivi sau pasiv-agresivi? Jucătorul din dreapta ta joacă un număr excesiv de mâini? Pentru că nu poate avea întotdeauna un monstru, chemați-l în poziție mai des sau trageți-l în sus pentru a vă asigura că poate rezista presiunii.

TOTUL DEPENDE DE STATUL DVS.

Poziția este unul dintre cele mai importante aspecte ale pokerului pe care mulți nou-veniți le trec cu vederea. Butonul dealer-ului este cea mai avantajoasă poziție de pe masă, deoarece puteți acționa întotdeauna ultimul pentru restul potului. A doua cea mai puternică poziție este în dreapta butonului și așa mai departe în jurul mesei în ordine descrescătoare în sens invers acelor de ceasornic până ajungem la low small blind.