În timp ce majoritatea dintre noi credem că jocurile de noroc sunt ceva ce facem pentru distracție sau ceva de evitat din cauza dependenței, există de fapt oameni care sunt jucători profesioniști care își fac viața să arunce zarurile. Jocurile de noroc și cazinourile sunt subiecte fierbinți de interes pe site-urile de întrebări și răspunsuri. Acest site web de cunoștințe generale are o bază de date cu întrebări și răspunsuri despre jocurile de noroc și jocurile de cazino. Oamenii pot urmări această cantitate enormă de informații pentru a înțelege elementele de bază.

De exemplu, știați că baseballul nu este singurul joc care are un campionat mondial de serii?

World Series of Poker atrage jucători de poker de top din întreaga lume. Această serie de turnee de poker se desfășoară anual în Las Vegas, iar marii concurenți apar în speranța de a-l atinge.

Johnny Moss a câștigat primul turneu cu voturile colegilor săi. Cine este Johnny Moss? Jucător profesionist de poker și jucător de multă vreme, a participat la „cap” în timpul unui maraton de cinci luni împotriva lui Nick Grecul, în care Nick a încheiat turneul cu faimoasa linie „Domnule Moss, trebuie să te las să pleci”. Se estimează că Johnny Moss a câștigat între 2 și 4 milioane de dolari în acea perioadă de 5 luni.

Puggy Pearson a oferit inspirație pentru World Series of Poker.

Cine este Puggy Pearson? Fiind un jucător profesionist de poker, Puggy și-a făcut mulți prieteni în topul lumii pokerului. Această prietenie i-a dat acces la unele dintre cele mai bine plătite jocuri ale zilei. El și-a perfecționat abilitățile de poker în timp ce îndeplinea trei mandate în marina SUA. El a venit cu ideea unui turneu înghețat și i-a spus unui prieten, Nick Grecul, care, la rândul său, i-a spus proprietarului cazinoului Benny Binion. Din această idee de sămânță s-a născut World Series of Poker. Puggy însuși a câștigat turneul în 1973.

Bobby Baldwin arată foarte mult talent nu doar ca jucător de poker, ci și ca jucător de top. Cine este Bobby Baldwin? Cel mai tânăr câștigător din istoria World Series of Poker, Bobby Baldwin a devenit consultant la Golden Nugget Hotel and Casino și ulterior a fost numit președinte. În 2000 a fost ales să devină CEO al MGM Mirage. Începând cu 2010, câștigurile totale ale turneului său depășesc 906.000 de dolari. Ocazional își petrece timpul curgând camionul împotriva fiului său, concurând în competiții precum International Steel 1000 și Baja 500 Score.

Cu o sumă mare de bani în joc, jucătorii profesioniști de poker trăiesc la limită.

Cu toate acestea, pentru jucătorii mai buni, rezultatele par a fi mai mult decât merită riscul. Cei mai mulți dintre noi nu pot decât să viseze la o astfel de victorie, dar, ca și în cazul oricărei îndemânări, cu cât exersezi mai mult, cu atât vei primi mai bine. Cu o experiență de o viață, acești jucători de poker profesioniști de top îl fac să pară ușor. Puteți afla despre alți campioni de poker record, făcând unele cercetări pe web. Google vă va ajuta să găsiți câteva site-uri decente de cunoștințe generale care includ întrebări și răspunsuri despre jucătorii de cazinou și alte subiecte interesante.

MayaQA este cel mai mare depozit de întrebări și răspunsuri de fapt de pe web. Acest site web de cunoștințe generale oferă răspunsuri în continuă creștere (1 milion +) la întrebări frecvente în mai multe limbi. Întrebările sunt clasificate în funcție de domeniile de interes. MayaQA oferă cea mai vizată platformă de publicitate contextuală care poate fi achiziționată, cu 90% + din tot traficul provenit din interogări organice de motor de căutare.

0 Comments

Leave a Comment