Vrei să afli mai multe despre pokerul online?

Cu siguranță nu te învinovățim. Îi lipsește transparența pokerului live. Dacă doriți să jucați poker live, pur și simplu intrați, alegeți un joc din meniu, înscrieți-vă și așezați-vă când un loc devine disponibil sau începe evenimentul.

Proprietarul sălii de jocuri este evident. Cine este plătit și cum funcționează sistemul sunt ambele evidente. În plus, s-ar putea să vă simțiți confortabil că, dacă jucați într-o sală de poker sau un cazinou legitim, acestea sunt licențiate și reglementate. De asemenea, puteți afla cine este cine întrebând personalul sau făcând o căutare rapidă pe Google.

A fi online, pe de altă parte, nu este același lucru. Mai multe mâini sunt pe tort și nu este clar cui îl deține. Totul se întâmplă în spatele computerelor, firewall-urilor și serverelor de pe internet.

Știind cum funcționează totul nu ar trebui să vă afecteze experiența, dar este totuși benefic să știți cui îi furnizați informațiile despre cardul dvs. de credit, cine vă gestionează camera de poker și cum funcționează jocurile (și posibil să vă liniștiți).

Crezi asta?

Să începem această petrecere. Am împărțit acest lucru în patru bucăți pentru confortul dvs. O privire de ansamblu asupra afacerii, jurisdicțiilor și rețelelor sale
O distincție semnificativă între o sală de poker live și cea online pe care aproape sigur nu o veți vedea niciodată este că site-urile de poker online au o locație fizică, dar este folosită doar pentru a găzdui mese, locuri și jucători.
Acesta va conține serverele lor, reprezentanții serviciului pentru clienți și toți ceilalți angajați cărora li se cere să-și conducă compania. Ce trebuie să facă în conformitate cu liniile directoare ale autorităților de jocuri de noroc și ale autorităților de reglementare din regiunea în care se află serverele lor.

Dacă serverele dvs. sunt situate în Canada, de exemplu, veți fi aproape cu siguranță supus reglementărilor canadiene privind jocurile de noroc.
Această politică ar putea fi adoptată la nivel federal, statal sau local (oraș sau municipalitate). Fiecare zonă va fi distinctă.

Regulile trebuie dezvoltate și aplicate de fiecare jurisdicție. Firma-mamă a camerei de poker este responsabilă pentru a se asigura că regulile sunt respectate. Este mai plăcut să joci acolo dacă respectă regulamentul.

Există numeroase jurisdicții de jocuri și agenții de reglementare din care să alegeți. Cele mai frecvente sunt următoarele:
• Costa Rica • Curaçao/Antilele Olandeze • Alderney • Gibraltar • Insula Man • Costa Rica
• Kahnawake (Kahnawake) (Kahnawake)
Criteriile descriu tipurile de clienți pe care îi pot accepta, jocurile pe care le pot oferi, taxele pe care le pot percepe și testarea software-ului, printre altele.

Dacă o corporație nu respectă reglementările specifice, jurisdicția are autoritatea de a-și anula licența. Pentru multe site-uri de poker, acesta este de obicei începutul (public) al sfârșitului.

Rețelele sunt un alt termen pentru site-urile de poker White Label.

Multe site-uri de poker făceau parte dintr-o rețea, deși acest lucru este mai puțin răspândit în zilele noastre. Carbon Poker, care a făcut odată parte din Merge Network, este un bun exemplu în acest sens.

Fiecare rețea este distinctă. Cu toate acestea, de obicei oferă o platformă cu etichetă albă pe care orice corporație o poate utiliza pentru a-și configura rapid propriul program de poker.

„Etichetă albă” se traduce literal prin „afacere într-o cutie”. Aceasta indică faptul că rețeaua ar oferi toate sau o combinație a acestora:
• Software • Serviciu clienți • Bază partajată de jucători • Promoții • Marketing • Procesarea tranzacțiilor
Baza de jucători a fost/este crucială, deoarece puține site-uri, în special cele noi, au baza de jucători necesară pentru a oferi jocuri frecvente și consistente. Atunci când jocurile nu sunt active, este dificil pentru un site de poker să declanșeze.
Site-urile de rețea sunt de obicei descrise drept „skins” deoarece singura variație între fiecare cameră de poker este modul în care arată. De la jocuri la software la reclame, aproape totul a fost la fel.
Acest lucru este avantajos în unele aspecte, deoarece asigură că camerele de poker sunt constante. Software-ul Poker Room B va fi aproape sigur la fel de bun ca și Poker Room A. Vă puteți alătura Poker Room B știind că vă veți bucura de timpul dvs. acolo.