Nu juca prea multe mâini: Una dintre cele mai tipice greșeli ale începătorilor este să nu-și selecteze corect mâinile de poker. Nu face greșeala de a crede că fiecare mână de poker este un câștigător. Deoarece unele mâini au o probabilitate mai mare de a câștiga decât altele, ar trebui să memorezi clasamentul mâinilor de poker, să înțelegi probabilitățile de poker, să studiezi jocul pozițional și să te familiarizezi cu psihologia jucătorului ca începător.

Păstrați să blufați la minimum: dacă sunteți nou în poker, probabil că ați văzut câteva exemple fantastice de bluff la jocurile de poker. În timp ce blufarea este o opțiune, trebuie să știi când să o folosești. Este bine să blufezi din când în când, dar stăpânirea disciplinei de a înțelege când și cum să blufezi necesită studiu, practică și experiență.

Joacă-te cu cei care nu sunt la fel de pricepuți ca tine: poate suna ca o idee deloc, dar ai fi uimit de câți jucători nu reușesc să-l urmeze. Este de la sine înțeles că vei câștiga pe termen lung dacă ești mai bun decât adversarii tăi. Dacă ai fi al 10-lea cel mai bun jucător de poker din lume, să stai la o masă cu primii 9 jucători nu ar fi profitabil. Alege-ți cu grijă jocurile și constrângerile; o masă bine aleasă vă poate ajuta să câștigați mai mulți bani.

Folosiți-vă avantajul pozițional: orice jucător de poker vă va spune că butonul este cea mai bună locație pentru a juca. Joacă cât mai multe mâini poți dacă te afli într-o poziție ulterioară. Păstrați-o strâns și în siguranță dacă sunteți unul dintre cei care s-au mutat timpuriu. Încercați să jucați cât mai multe mâini posibil în timp ce sunteți în buton.
Dacă sunteți nou în poker, rămâneți mai întâi la o singură masă. Multi-table este foarte distractiv. Acest lucru poate fi amânat până când stăpânești elementele fundamentale. Când joci la o masă, poți urmări evoluția jocului și poți lua decizii mai inteligente cu privire la mâna ta.

Nu fi prea entuziasmat: dacă ești nou în poker, nu juca în jocuri cu mize mari doar pentru că ai câștigat câteva. Jocurile cu miză mare sunt jucate frecvent de jucători cu experiență, așa că ești deja dezavantajat.
Joacă și exersează în mod regulat: cu cât joci mai mult, cu atât vei obține mai bine. Când începeți prima dată, participați la o mulțime de competiții. Căutați freeroll-uri. Turneele sunt o modalitate fantastică de a obține o senzație pentru joc și activitate.
Învățați și înțelegeți interfața cu utilizatorul:

Petreceți ceva timp învățând și înțelegând interfața de utilizare. În timp ce jocul Spartan Poker este de bază și evident, merită să petreceți ceva timp învățând cum să jucați.

Fă-ți prieteni și distrează-te: Pokerul este o modalitate grozavă de a întâlni oameni cu interese similare și de a-ți face noi prieteni. Așa că nu vă sfiați să conversați cu alți jucători sau să vă implicați în interacțiunile de socializare cu aceștia. Îți va îmbunătăți experiența de poker și îți va oferi câteva sfaturi utile despre cum să joci poker online.

„Cum să joci Poker: Noțiunile de bază” este un ghid pentru dezavantajele jocului.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să înveți cum să joci poker pentru a câștiga este câte ieșiri de poker ai la un moment dat. Ce sunt outsurile de poker, exact? Call outs sunt cărți care pot fi împărțite și vă pot ajuta să vă îmbunătățiți mâna. Luați în considerare următorul scenariu. Să presupunem că ai un 8 de crose și un 7 de crose în buzunar. Flopul constă dintr-un 8 de diamante, un 7 de pică și un K de crose. Acum aveți două perechi, ceea ce face o mână excelentă. Cu toate acestea, care sunt posibilitățile de completare? Care sunt șansele tale rămase? Pentru a face un full, veți avea nevoie de încă 8 sau 7. La turn sau river, puteți obține un full cu oricare dintre aceste patru cărți: 8 de pică și 8 de inimi, 7 de diamante și 7 de inimi. Drept urmare, ai patru șanse de a câștiga.

Care sunt abordările dvs. de a utiliza outs-urile? Suntem pe cale să dezvăluim un secret bine păstrat: regula 4-2. Această regulă generală a fost concepută pentru prima dată de Phil Gordon, un fost jucător de poker, în cartea sa The Little Green Book. Fă mai întâi o listă cu ieșirile tale. Dacă așteptați să apară clapeta, dublați-o. În exemplul nostru, ai avut 4 out-uri la un Full House, prin urmare șansa ta de a obține mâna a fost 4×2=8%. În mod similar, așteptarea rândului râului înmulțește ieșirile cu două.

Îndemânare vs. Noroc

Înțelegerea dacă pokerul este un joc de noroc sau un joc de îndemânare este esențială în timp ce înveți jocul. Pokerul este în esență un joc de șansă. Care sunt șansele tale de a câștiga potul dacă deții doi ași de buzunar? Este mai bine să ai o mână cu un as și un rege de același costum decât doi regi? Majoritatea jucătorilor întâmpină dificultăți în a răspunde la aceste întrebări. Pentru înregistrare, a avea doi ași de buzunar la o masă de 10 jucători vă oferă 31% șanse de a câștiga potul. În plus, doi regi sunt de obicei preferați unui AK de același costum (2